Cicle de cinema a la fresca 2023

El cicle proposa tres sessions de cinema al pati històric del Museu durant el juliol

El Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (MNACTEC) organitza la sisena edició del cicle de cinema a la fresca durant el juliol, amb tres pel·lícules de ciència-ficció: Dune, Todo a la vez en todas partes i Free Guy.

El preu de cada sessió és de 2 euros. L'aforament és limitat i es recomana comprar l'entrada anticipada en línia (disponible fins al mateix dia de la projecció a les 13.00 h) o bé adquirir l'entrada anticipada presencialment al museu per assegurar la reserva de plaça per a l'activitat.

L’accés s'obrirà a les 21.00 h i hi haurà servei de bar durant la sessió. En cas de pluja, la projecció es cancel·larà.

DUNE

L'any 10191 el desèrtic planeta Arrakis, feu de la família Harkonnen des de fa generacions, queda en mans de la Casa dels Atreides per ordre de l'emperador. Amb això els cedeix l'explotació de les reserves d'espècia, la matèria primera més valuosa de la galàxia, necessària per als viatges interestel·lars i també una droga capaç d'amplificar la consciència i allargar la vida. El duc Leto, la dama Jessica i el fill de tots dos, Paul Atreides, arriben a Arrakis amb l'esperança de mantenir el bon nom de la seva casa i ser fidels a l'emperador, però aviat es veuran embolicats en una trama de traïcions i enganys que els portarà a qüestionar la seva confiança en els propers i a valorar als vilatans, els Fremen, una estirp d'habitants del desert amb una relació estreta amb l'espècia (FilmAffinity).

 

TODO A LA VEZ EN TODAS PARTES

Quan una ruptura interdimensional altera la realitat, Evelyn, una immigrant xinesa als Estats Units, es veu embolicada en una aventura salvatge en la qual només ella pot salvar el món. Perduda en els mons infinits del multivers, aquesta heroïna inesperada ha de canalitzar els seus nous poders per lluitar contra els estranys i desconcertants perills del multivers mentre el destí del món penja d'un fil (FilmAffinity).

 

 

FREE GUY

Guy treballa com a caixer d'un banc, i és un tipus alegre i solitari a qui res li espatlla el dia. Fins i tot si li utilitzen com a ostatge durant un atracament al banc, ell continua somrient com si res. Però un dia s'adona que Free City no és exactament la ciutat que ell creia. Guy descobrirà que en realitat és un personatge no jugable dins d'un videojoc brutal (FilmAffinity).

 

 

press-clock 14 de juny 2023