Cinema a la fresca | Todo a la vez en todas partes

Una heroïna ha de canalitzar els seus nous poders per a lluitar contra els estranys i desconcertants perills del multivers mentre el destí del món penja d'un fil

El MNACTEC organitza el tradicional cicle de cinema a la fresca, que proposa tres sessions al pati històric del Museu. El divendres 14 de juliol, a les 21.30 h, es projectarà la pel·lícula:

TODO A LA VEZ EN TODAS PARTES

Quan una ruptura interdimensional altera la realitat, Evelyn, una immigrant xinesa als Estats Units, es veu embolicada en una aventura salvatge en la qual només ella pot salvar el món. Perduda en els mons infinits del multivers, aquesta heroïna inesperada ha de canalitzar els seus nous poders per lluitar contra els estranys i desconcertants perills del multivers mentre el destí del món penja d'un fil (FilmAffinity).

Direcció: Dan Kwan, Daniel Scheinert

Intèrprets: Michelle Yeoh, Ke Hui Quan, Jamie Lee Curtis, Stephanie Hsu, James Hong

2022, EUA

Comèdia, Acció, Ciència Ficció, 2 h i 19 minuts

Versió doblada al castellà. 

No recomanada a menors de 12 anys

 

Es recomana comprar l'entrada anticipada en línia (disponible fins al mateix dia de la projecció a les 13.00 h) o bé adquirir l'entrada anticipada presencialment al museu per assegurar la reserva de plaça per a l'activitat.

Obertura de portes a les 21.00 h. Hi haurà servei de bar durant la sessió. En cas de pluja, la projecció es cancel·larà.

Vols estar al dia de les activitats culturals? Subscriu-te al butlletí

Tipus d'activitat: Cinema

Categoria: Cultura

Durada: 2 h 19 minuts

Preu: 2 euros

Dates:

Actualment no hi ha dates disponibles