Cinema a la fresca | Dune

Una gran lluita pel poder del planeta més important de l'Univers

El MNACTEC organitza el tradicional cicle de cinema a la fresca, que proposa tres sessions al pati històric del Museu. El divendres 7 de juliol, a les 21.30 h, es projectarà la pel·lícula:

DUNE

L'any 10191 el desèrtic planeta Arrakis, feu de la família Harkonnen des de fa generacions, queda en mans de la Casa dels Atreides per ordre de l'emperador. Amb això els cedeix l'explotació de les reserves d'espècia, la matèria primera més valuosa de la galàxia, necessària per als viatges interestel·lars i també una droga capaç d'amplificar la consciència i allargar la vida. El duc Leto, la dama Jessica i el fill de tots dos, Paul Atreides, arriben a Arrakis amb l'esperança de mantenir el bon nom de la seva casa i ser fidels a l'emperador, però aviat es veuran embolicats en una trama de traïcions i enganys que els portarà a qüestionar la seva confiança en els propers i a valorar als vilatans, els Fremen, una estirp d'habitants del desert amb una relació estreta amb l'espècia (FilmAffinity).

Direcció: Denis Villeneuve.

Intèrprets principals: Timothée Chamelet, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Josh Brolin, Jason Momoa, Zendaya, Javier Bardem.

2021, EUA.

Ciència ficció, aventura, drama, 2 h 35 minuts.

VOSE.

No recomanada a menors de 12 anys.

 

El preu de cada sessió és de 2 euros. L'aforament és limitat i es recomana comprar l'entrada anticipada en línia (disponible fins al mateix dia de la projecció a les 13.00 h) o bé adquirir l'entrada anticipada presencialment al museu per assegurar la reserva de plaça per a l'activitat.

Obertura de portes a les 21.00 h. Hi haurà servei de bar durant la sessió. En cas de pluja, la projecció es cancel·larà.

Vols estar al dia de les activitats culturals? Subscriu-te al butlletí

Tipus d'activitat: Cinema

Categoria: Cultura

Durada: 2 h 35 minuts

Preu: 2 euros

Dates:

Actualment no hi ha dates disponibles