Com arribar-hi

Diferents alternatives per arribar al museu

 

El MNACTEC està situat a la Rambla d'Egara, 270, a Terrassa. S'hi pot arribar en cotxe i amb transport públic (FGCRenfe i bus Exprés.cat). 

 

Amb transport públic

Consulteu el mapa dels transports públics per accedir al Museu.

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC): La línia S1 Barcelona/Pl. Catalunya – Terrassa connecta el Museu amb el centre de Barcelona i diverses poblacions del Vallès. L’estació més propera al MNACTEC és Terrassa-Rambla. Hi ha la possibilitat de comprar un bitllet combinat que inclou l'entrada al museu i el trajecte d'FGC. Consulteu els horaris.

Rodalies de Catalunya (RENFE): La línia de R4 de Rodalies de Catalunya efectua el recorregut de Sant Vicenç de Calders fins a Manresa, passant per Barcelona i Terrassa. L’estació de Rodalies més propera al Museu és Terrassa. Consulteu els horaris.

Bus Exprés.cat: La línia e2 Barcelona – Terrassa d’Exprés.cat surt de La Sagrera (Av. Meridiana amb C. de Felip II, Barcelona), passa per l’estació de Fabra i Puig, i continua directe fins a Terrassa, on efectua diverses parades. La parada més propera al Museu és Institut Politècnic. Consulteu els horaris.


Amb cotxe

Es recomana estacionar el vehicle a l’aparcament públic de l’Ajuntament i Mercat (sota el Raval de Montserrat). També hi ha zona blava als carrers Galileu i Arquímedes. La circulació per la Rambla d’Ègara està prohibida.

Càrrega de vehicle elèctric: El MNACTEC disposa de dos punts de recàrrega de vehicle elèctric per als visitants, situats a l'aparcament. S'hi pot accedir seguint la ruta p1 marcada en aquest plànol, a través del carrer Fra Bonaventura Gran, ja que la circulació per la Rambla d'Ègara està prohibida. Cal demanar la targeta de càrrega al mostrador de recepció.

 

Amb autocar

A tocar del Museu, al costat del Centre Cultural de Terrassa, es troba una parada per deixar i recollir passatgers. A la Rambla d'Ègara es troba l'estació d'autobusos interurbans de Terrassa. Consulteu el mapa amb l'accés específic per a autocars. 

 

Amb bicicleta

A la Rambla d'Ègara, just davant de l'entrada del MNACTEC, hi ha una aparcament públic de bicicletes a disposició dels visitants del Museu.

 

Descàrrega de transport de mercaderies

La descàrrega de mercaderies al Museu es pot realitzar des de tres entrades: pels carrers F. Bonaventura Gran i M. de Déu dels Àngels o bé per la Rambla d'Ègara amb autorització de circulació prèvia. Consulteu el mapa d'accés específic per a transport de mercaderies