Com arribar-hi

Diferents alternatives per arribar al museu

 

El MNACTEC està situat a la Rambla d'Egara, 270, a Terrassa. S'hi pot arribar en cotxe i amb transport públic (FGCRenfe i bus Exprés.cat). 

 

Amb transport públic

Consulteu el mapa dels transports públics per accedir al Museu.

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC): La línia S1 Barcelona/Pl. Catalunya – Terrassa connecta el Museu amb el centre de Barcelona i diverses poblacions del Vallès. L’estació més propera al MNACTEC és Terrassa-Rambla. Hi ha la possibilitat de comprar un bitllet combinat que inclou l'entrada al museu i el trajecte d'FGC. Consulteu els horaris.

Rodalies de Catalunya (RENFE): La línia de R4 de Rodalies de Catalunya efectua el recorregut de Sant Vicenç de Calders fins a Manresa, passant per Barcelona i Terrassa. L’estació de Rodalies més propera al Museu és Terrassa. Consulteu els horaris.

Bus Exprés.cat: La línia e2 Barcelona – Terrassa d’Exprés.cat surt de La Sagrera (Av. Meridiana amb C. de Felip II, Barcelona), passa per l’estació de Fabra i Puig, i continua directe fins a Terrassa, on efectua diverses parades. La parada més propera al Museu és Institut Politècnic. Consulteu els horaris.


Amb cotxe

Hi ha diversos aparcaments públics propers al Museu, així com zona blava als carrers Galileu i Arquímedes. La circulació per la Rambla d’Ègara està prohibida.

Càrrega de vehicle elèctric: El MNACTEC disposa de dos punts de recàrrega de vehicle elèctric per als visitants. Cal demanar la targeta de càrrega al mostrador de recepció.

 

Amb autocar

A tocar del Museu, al costat del Centre Cultural de Terrassa, es troba una parada per deixar i recollir passatgers. A la Rambla d'Ègara es troba l'estació d'autobusos interurbans de Terrassa. Consulteu el mapa amb l'accés específic per a autocars. 

 

Amb bicicleta

A la Rambla d'Ègara, just davant de l'entrada del MNACTEC, hi ha una aparcament públic de bicicletes a disposició dels visitants del Museu.

 

Descàrrega de transport de mercaderies

La descàrrega de mercaderies al Museu es pot realitzar des de tres entrades: pels carrers F. Bonaventura Gran i M. de Déu dels Àngels o bé per la Rambla d'Ègara amb autorització de circulació prèvia. Consulteu el mapa d'accés específic per a transport de mercaderies