• Ciència en família: Visita guiada

Ciència en família: Visita guiada "Tot és química"

Una visita per a experimentar amb la química i descobrir què aporta al nostre dia a dia

En l’esport, en l’alimentació, en l’art i, fins i tot, en nosaltres mateixos. La química ens acompanya dia a dia en tots els àmbits de la nostra vida. Però què en sabem, realment, de la química?

La visita guiada a l’exposició “TOT éS QUÍMICa” és un recorregut per la pròpia essència de la química. Coneixerem la diversitat dels elements químics, com es transforma la matèria i què són els compostos químics. Basant-nos en aquests principis, descobrirem els avenços fonamentals que la humanitat ha anat assolint gràcies a la química: sense química difícilment s’haurien pogut resoldre les necessitats generades per l’augment demogràfic, ni incidir en la millora del benestar i l’esperança de vida de les persones.

Activitat recomanada a partir de 8 anys. Els infants hauran d’anar acompanyats d’un adult durant l’activitat.

Aforament limitat. Cal fer reserva prèvia a través del web i arribar 30 minuts abans de l’inici de l’activitat.
 

→ Accessibilitat: Activitat accessible per a persones amb cadira de rodes. La informació de l’activitat es transmet a través de la vista i de l’oïda.

 L'activitat disposa de bucle magnètic individual sota demanda.

 

Vols estar al dia de les activitats familiars? Subscriu-te al butlletí

Tipus d'activitat: Visita

Categoria: Família

Durada: 1 hora

Preu: 1 euro (entrada a part; menors de 16 anys tenen entrada gratuïta)

Dates:

dissabte 17 d'octubre de 2020 - 18.00

Reserves
Accepto la Política de privacitat i consento que l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural, entitat de dret públic que depèn del Departament de Cultura i que gestiona el Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC), tracti les meves dades amb la finalitat de remetre comunicacions relacionades amb l'activitat a la qual m'he inscrit.