• Ciència en família: Visita guiada

Ciència en família: Visita guiada "Tot és química"

Una visita per a experimentar amb la química i descobrir què aporta al nostre dia a dia

En l’esport, en l’alimentació, en l’art i, fins i tot, en nosaltres mateixos. La química ens acompanya dia a dia en tots els àmbits de la nostra vida. Però què en sabem, realment, de la química?

La visita guiada a l’exposició “TOT éS QUÍMICa” és un recorregut per la pròpia essència de la química. Coneixerem la diversitat dels elements químics, com es transforma la matèria i què són els compostos químics. Basant-nos en aquests principis, descobrirem els avenços fonamentals que la humanitat ha anat assolint gràcies a la química: sense química difícilment s’haurien pogut resoldre les necessitats generades per l’augment demogràfic, ni incidir en la millora del benestar i l’esperança de vida de les persones.

Activitat recomanada a partir de 8 anys. Els infants hauran d’anar acompanyats d’un adult durant l’activitat.

Aforament limitat a 15 persones. Cal fer reserva prèvia a través del web i arribar 30 minuts abans de l’inici de l’activitat. Consulteu les mesures adoptades al mNACTEC per la Covid-19.​

→ Accessibilitat: Activitat accessible per a persones amb cadira de rodes. La informació de l’activitat es transmet a través de la vista i de l’oïda.

 L'activitat disposa de bucle magnètic individual sota demanda.

Vous voulez être au courant des activités familiales ? Se souscrire

Type d'activité:

Catégorie: Famille

Durée: 1 hora

Prix: 1 euro (entrada a part; menors de 16 anys tenen entrada gratuïta)

Dates:

samedi 17 de octobre de 2020 - 18.00

Réservations
J’accepte la Politique de confidentialité et j’autorise l’Agence catalane du Patrimoine Culturel, organisme de droit public qui dépend du Département de Culture et gère le Musée National de la Science et de la Technique de Catalogne (mNACTEC), à traiter mes données dans le but de m’envoyer des communications liées à l’activité à laquelle je me suis inscrit.