El Planetari del MNACTEC

Una experiencia immersiva per descobrir la ciència, la tecnologia i la història de l’univers

Del 02 de desembre de 2021 al 30 de març de 2022

El Planetari del MNACTEC és una experiència audiovisual immersiva que proposa al visitant descobrir la ciència, la tecnologia i la història de l’univers que ens envolta a través de projeccions audiovisuals en 360 graus.

La cúpula del planetari, de 7 metres de diàmetre, i la seva pantalla gegant amb projecció en format Fulldome 360º proporcionen al visitant una experiència audiovisual totalment immersiva.

El planetari, situat a l’Àgora del Museu, serà visitable fins al 31 de març del 2022 en l’horari d’obertura del Museu. És una activitat gratuïta i no cal reserva. 

Es projectaran dues peces audiovisuals sobre l’univers i els seus planetes:

Explorando el sistema solar

Recomanat a partir de 4 anys
Idioma: castellà
Durada: 12 minuts

Una producció espectacular que ens porta als planetes veïns i més propers a la Terra. Un viatge extraordinari a diferents escenaris del Sistema Solar interior que aconseguirà despertar la nostra curiositat per entendre i apreciar la Lluna, Venus, Mart, asteroides i cometes.    

El mundo anillo

Recomanat a partir de 6 anys
Idioma: castellà
Durada: 12 minuts

Un viatge al·lucinant a un planeta insòlit, més enllà dels límits del nostre Sistema Solar. Ens embarcarem en un viatge sortint des de la Terra fins arribar a una de les estrelles més properes, Gliese-581. Aquest viatge ens permetrà estudiar el seu sistema planetari extraordinari, endinsant-nos en un dels exoplanetes coneguts que es troba en zona d’habitabilitat.