Novetat

El Planetari del MNACTEC

Una experiencia immersiva per descobrir la ciència, la tecnologia i la història de l’univers

El Planetari del MNACTEC és una experiència audiovisual immersiva que proposa al visitant descobrir la ciència, la tecnologia i la història de l’univers que ens envolta a través de projeccions audiovisuals en 360 graus.

La cúpula del planetari, de 7 metres de diàmetre, i la seva pantalla gegant amb projecció en format Fulldome 360º proporcionen al visitant una experiència audiovisual totalment immersiva.

El planetari, situat a l’Àgora del Museu, serà visitable fins al 31 de març del 2022 en l’horari d’obertura del Museu. És una activitat gratuïta i no cal reserva. 

Es projectaran dues peces audiovisuals sobre l’univers i els seus planetes:

Explorando el sistema solar

Recomanat a partir de 4 anys
Idioma: castellà
Durada: 12 minuts

Una producció espectacular que ens porta als planetes veïns i més propers a la Terra. Un viatge extraordinari a diferents escenaris del Sistema Solar interior que aconseguirà despertar la nostra curiositat per entendre i apreciar la Lluna, Venus, Mart, asteroides i cometes.    

El mundo anillo

Recomanat a partir de 6 anys
Idioma: castellà
Durada: 12 minuts

Un viatge al·lucinant a un planeta insòlit, més enllà dels límits del nostre Sistema Solar. Ens embarcarem en un viatge sortint des de la Terra fins arribar a una de les estrelles més properes, Gliese-581. Aquest viatge ens permetrà estudiar el seu sistema planetari extraordinari, endinsant-nos en un dels exoplanetes coneguts que es troba en zona d’habitabilitat.