Política de galetes

Navegar per aquest web amb les galetes activades al navegador comporta de manera imprescindible l’acceptació de l’ús d’aquestes

El web mnactec.cat utilitza galetes ('cookies') de dos tipus: de tercers, amb finalitat analítica, i pròpies, amb finalitat funcional. La informació que recullen aquestes galetes és anònima. 

Navegar per aquest web amb les galetes activades al navegador comporta de manera imprescindible l’acceptació de l’ús d’aquestes conforme la política present. Si no accepteu l’ús de les galetes, podeu bloquejar-les al navegador.

Què són les galetes
Les galetes són fitxers que es descarreguen al vostre dispositiu en accedir a determinades pàgines web i permeten a la pàgina web, entre d’altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d’una persona usuària o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la forma que què utilitzi el seu equip, poden utilitzar-se per reconèixer l’usuari.

Com funcionen i per a què serveixen

  • Formen part de la majoria de webs. Quan s’accedeix a un web que utilitza galetes, el web fa que el navegador creï al vostre equip (ordinador, tauleta, telèfon, etc.) petits fitxers amb informació necessària per al funcionament del web. Aquests fitxers (que són les galetes pròpiament dites) formen part de la tecnologia necessària per al correcte funcionament del lloc web i no són inherentment perjudicials.
  • L’historial de navegació i les galetes s’emmagatzemen al vostre equip. Les galetes, de forma similar a l’historial de navegació o a la memòria caché del navegador, són un rastre de la vostra activitat a Internet. Això pot ser important si altres persones poden accedir al vostre equip. En el cas que estigueu utilitzant un equip compartit, es recomana que en acabar esborreu la informació sobre el vostre historial de navegació, caché i galetes. Si no sabeu com fer-ho, consulteu l’apartat d’ajuda del navegador.
  • Podeu desactivar les galetes, però alguns webs no funcionaran correctament. Si us preocupa la vostra privacitat, podeu desactivar completament l’ús de les galetes a l’apartat de configuració del vostre navegador. En fer-ho, és possible que algunes parts del web no funcionin correctament.

Quines galetes recull el web del MNACTEC?

Tipus de galeta

 Galeta

 Durada

 Ús

 Analítica

 _ga

 2 anys

 Serveix per comptar quantes persones visiten el web rastrejant si l’han visitat abans.

 Analítica

  _gid

 24 h

 Serveix per comptar quantes persones visiten el web rastrejant si l’han visitat abans.

 Analítica

 _gat_

 1 minut

 S’utilitza per limitar el percentatge de sol·licituds.

 Analítica

 _gat

 1 minut

 S'utilitza per accelerar la taxa de sol·licitud.

 Funcional

 csrf

   S'utilitza per prevenir la falsificació de petició en llocs creuats (CSRF).

 Funcional

 pref_lang

 1 any

 S'utilitza per monitoritzar la preferència d’idioma basada en l'usuari.

Com restringir, bloquejar i eliminar les galetes

Podeu restringir, bloquejar i eliminar les galetes instal·lades al vostre equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador instal·lat al vostre ordinador: