Nova programació familiar de primavera

El programa “Caps de setmana en família al mNACTEC” inclou visites teatralitzades, espectacles familiars i tallers de ciència, robòtica i tecnologia i innovació

El Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) enceta aquest mes d’abril el nou programa d’activitats de cap de setmana adreçat a les famílies. Aquest trimestre destaca l’espectacle familiar Dins la panxa del llop, produït per De paper i Contes en família amb la Rosa Fité.

La proposta “Caps de setmana en família al mNACTEC” vol acostar el patrimoni científic i tecnològic als nens i nenes des de ben petits per mitjà de tallers i activitats vinculats a les exposicions i les experiències del mNACTEC. Les activitats s’estructuren en quatre blocs diferenciats segons la temàtica i el públic al qual s’adrecen: “Tecnologia i innovació”, “Visites teatralitzades”, “El mNACTEC dels més petits” i “Ciència en família”.

Programa abril-juny

Per al mes d’abril el programa inclou “Contes en família” amb la Rosa Fité, un recull de diferents històries i situacions plenes d’emoció, joc, cançonetes i endevinalles per poder ser viscudes en família.

També s’inclou l’espectacle familiar “Dins la panxa del llop” produït per De paper, unes titelles d’ombres, teatrins de paper i cançons fetes a mida que fan un retrat de la cadena alimentària amb humor i molta música.

El mNACTEC acollirà un taller de robòtica on els nens podran conèixer i experimentar amb robots que es poden crear i programar amb LEGO© MINDSTORMS. També, la visita teatralitzada “Bits & bytes, el llenguatge dels ordinadors” en la qual els joves es transformaran en bits per formar paraules, frases i nombres i per descobrir per què els ordinadors fan servir el llenguatge binari.

Entre les activitats d’aquest trimestre també destaquen la tradicional visita teatralitzada “1909. Un passeig per la fàbrica”; els tallers per als més petits “Els colors de la llum” i “L’aventura urbana”, i els tallers sobre les màquines de Leonardo da Vinci.

La nova programació dels “Caps de setmana en família al mNACTEC” s’inicia a l’abril i s’allarga fins a finals de juny. Les activitats es fan en horari de dissabte a les 18 h i de diumenge a les 12 hores, i tenen un cost d’1 euro per participant (entrada al Museu no inclosa). El primer diumenge de mes l’entrada al museu és gratuïta.

press-clock 20 març 2018