El mNACTEC dels més petits: Concert amb titelles 'Dins la panxa del llop'

Titelles d'ombres, teatrins de paper i cançons fetes a mida de la mà de De paper

“Dins la panxa del llop” ens passeja per mons fantàstics i paisatges fabulosos: estómacs plens de vida i alegria. Titelles d’ombres, teatrins de paper i cançons fetes a mida. Un retrat de la cadena alimentària amb humor i molta música. Una faula amb llarga tradició rondallística que experimenta amb la vida més enllà de les dents d’un depredador. És un espectacle multidisciplinari, produït per De paper, que treballa amb titelles bidimensionals de tija i teatres de paper; també utilitza les titelles d’ombres.

Els teatres de paper formen part del treball plàstic de Joan Alfred. A l’espectacle, la música en directe i el concert narratiu vertebren la història. La Núria interpreta les cançons, composades especialment per l’espectacle, amb l’acordió diatònic i la veu. La banda sonora te petits sons onomatopeics interpre­tats en directe que emfatitzen l’acció dels titelles.

Activitat recomanada a partir de 3 anys. Els infants hauran d’anar acompanyats d’un adult durant l’activitat.

Es poden fer reserves a través del web fins al divendres anterior a l'activitat a les 13h. A partir d'aquella hora, les reserves s'han de fer per telèfon al 93 736 89 66.
Per assistir a l'activitat cal comprar l'entrada al Museu a part. Preguem que s'arribi 30 minuts abans de l'hora d'inici de l'activitat. 

Vols estar al dia de les activitats familiars? Subscriu-t'hi

Tipus d'activitat: Espectacle

Categoria: Família

Duració: 1 hora

Preu: 1 euro (entrada a part; els menors de 8 anys tenen entrada gratuïta)

Dates:

diumenge 31 de març de 2019 - 12.00

Reserves
Accepto la Política de privacitat i consento que l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural, entitat de dret públic que depèn del Departament de Cultura i que gestiona el Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC), tracti les meves dades amb la finalitat de remetre comunicacions relacionades amb la meva consulta.