Festival de fotografia Emotiva21 al MNACTEC

El MNACTEC acull les mostres “Uno de cada tres” i “Autisme: Una mirada, una carícia”

El Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (MNACTEC) acollirà a partir del 7 d’octubre les exposicions “Uno de cada tres”, de Mingo Venero, i “Autisme: Una mirada, una carícia”, de Marta Bacardit, en el marc del festival de fotografia Emotiva21. Les mostres es podran visitar fins al 17 de març de 2022 sense reserva prèvia en l'horari d'obertura del Museu. Fins al 14 de novembre de 2021 l'entrada a les exposicions serà lliure. 

A l’exposició “Uno de cada tres”, Mingo Venero captura a través de les seves fotografies l’impacte de la pobresa infantil en la nostra societat. Tots els indicadors mostren que un de cada tres nens a Espanya es troba en risc de pobresa. “Uno de cada tres” vol mostrar aquesta realitat, que habita entre nosaltres de manera silenciosa. L’exposició es pot veure a l’espai Made in Catalonia del MNACTEC.

Les fotografies de Marta Bacardit a la mostra “Autisme: Una mirada, una carícia” recullen, des d’una perspectiva personal i tendra, la realitat de les persones que pateixen autisme i com la pandèmia ha sacsejat les seves vides. L’exposició es pot veure a l’Espai Lila del MNACTEC.

Emotiva21
Emotiva21 és un festival de fotografia nascut l’any 2018 amb l’objectiu d’apropar la fotografia a la ciutadania. Durant un mes s'exposen obres d'artistes plurals en diferents espais i entitats culturals de la ciutat de Terrassa. Es programen també activitats, tallers i taules rodones. El festival és una iniciativa del col·lectiu Xafa’T.

La col·laboració del MNACTEC amb Emotiva21 s’emmarca en la voluntat del Museu de ser partícip en els grans esdeveniments culturals de la ciutat.

press-clock 30 de setembre 2021