Cicle de cures tradicionals

Eines i coneixements per tenir cura de la salut amb elements del nostre entorn

El MNACTEC presenta un cicle per donar a conèixer les eines i els coneixements per tenir cura de la nostra salut a partir d’elements del nostre entorn, que fem servir diàriament per a la higiene, l'alimentació i, fins i tot, com a decoració.

En situacions d'urgència, de catàstrofes naturals o de caos, com ha passat durant la pandèmia o està passant en els països en guerra, aquests elements ens poden ser molt útils quan hi ha dolor, caigudes, problemes circulatoris, tos, etc.

L’ús d’aquests elements i coneixements no significa renunciar a consultar el professional de la salut ni deixar de prendre la medicació prescrita per aquest. Però els coneixements de cures tradicionals ens poden ajudar a viure millor, evitar els col·lapses a urgències i moltes angoixes.

El Cicle de cures tradicionals està organitzat per la infermera i professora d’Infermeria Rosa Ferrer de Dios i s’emmarca dins de les activitats paral·leles de l’exposició “Els medicaments a Catalunya. Empresa, ciència i innovació per a la salut”, que es pot veure al MNACTEC fins al 19 d'abril de 2023.

El cicle s’organitza en 4 sessions:

press-clock 3 de gener 2023