Cicle de cures tradicionals | Conferència “Cures tradicionals: què podem fer amb el que tenim a mà quan tot falla”

Conèixer els mitjans que tenim al nostre entorn i aprendre a emprar-los ens aportarà recursos per a cuidar-nos

Prendre consciència del nostre cos i de les seves necessitats ens ajudarà a tenir cura de nosaltres de manera habitual. Conèixer els mitjans que tenim al nostre entorn ens ajuda a millorar la nostra salut. Aprendre a emprar aquests mitjans de manera correcta ens aportarà tranquil·litat i ens aportarà recursos per cuidar-nos quan tot falla, sigui per catàstrofes naturals, caigudes tecnològiques o una guerra.

A càrrec de Rosa Ferrer de Dios, infermera i professora d’infermeria. Experta en Salut Pública, Postgrau en Naturopatia (UAB), Màster en Bioètica (URL), Màster en Gestió i Administració de cures d’infermeria (UB) i exdirectora de l'Escola Universitària d’Infermeria del Mar (UPF).

La conferència s’emmarca en el Cicle de cures tradicionals, organitzat per la infermera i professora d’Infermeria Rosa Ferrer de Dios dins de les activitats paral·leles de l’exposició “Els medicaments a Catalunya. Empresa, ciència i innovació per a la salut”, que es pot veure al MNACTEC fins al 19 d'abril de 2023.

Vols estar al dia de les activitats divulgatives? Subscriu-te al butlletí

Tipus d'activitat: Conferència

Categoria: Recerca i divulgació

Durada: 1 h i 30 min

Preu: Gratuït

Dates:

Actualment no hi ha dates disponibles