Vermut Jazz | Concert de TRO

La banda recull la tradició dels trios sense instrument harmònic però amb una mirada actual i amb la sonoritat exòtica que aporta el saxo baríton

El mNACTEC organitza un concert-vermut jazz al seu pati històric, en el marc del 39è Festival Jazz Terrassa. El concert tindrà lloc diumenge 11 d'octubre, a les 13 hores, i anirà a càrrec de TRO. Aquell dia el Museu farà jornada de portes obertes de 10 a 14.30 h i oferirà visites guiades a les voltes (places limitades amb reserva prèvia).

La banda recull la tradició dels trios sense instrument harmònic però amb una mirada actual i amb la sonoritat exòtica que aporta el saxo baríton.

  • Pere Miró, saxo baríton
  • Xavi Castillo, contrabaix
  • Joan Casares, bateria

TRO presentarà l’àlbum S’apropa tempesta, un recull de vuit temes inèdits i una versió de Mingus, un dels seus referents, donant la seva visió de la música i el món amb la lluita i l’esperança com a bandera. Es tracta del seu segon disc, amb el qual la banda, iniciada l’any 2015, es consolida i segueix apostant per un repertori basat en composicions dels tres artistes combinant el jazz amb l’actitud enèrgica i el so punyent. 

Aforament limitat a 100 persones. Cal fer reserva prèvia a través del web. Consulteu les mesures adoptades al mNACTEC per la Covid-19.​ En cas de pluja, el concert se celebrarà a l'Àgora del Museu.

→ Accessibilitat: Activitat accessible per a persones amb cadira de rodes. 

Vols estar al dia de les activitats culturals? Subscriu-te al butlletí

Tipus d'activitat: Espectacle

Categoria: Cultura

Durada: 1 hora

Preu: Gratuït

Dates:

Actualment no hi ha dates disponibles