• Vermut Jazz | Concert de TRO

Vermut Jazz | Concert de TRO

La banda recull la tradició dels trios sense instrument harmònic però amb una mirada actual i amb la sonoritat exòtica que aporta el saxo baríton

El mNACTEC organitza un concert-vermut jazz al seu pati històric, en el marc del 39è Festival Jazz Terrassa. El concert tindrà lloc diumenge 11 d'octubre, a les 13 hores, i anirà a càrrec de TRO. Aquell dia el Museu farà jornada de portes obertes de 10 a 14.30 h i oferirà visites guiades a les voltes (places limitades amb reserva prèvia).

La banda recull la tradició dels trios sense instrument harmònic però amb una mirada actual i amb la sonoritat exòtica que aporta el saxo baríton.

  • Joan Casares, bateria
  • Xavi Castillo, contrabaix
  • Pere Miró, saxo baríton

TRO presentarà l’àlbum S’apropa tempesta, un recull de vuit temes inèdits i una versió de Mingus, un dels seus referents, donant la seva visió de la música i el món amb la lluita i l’esperança com a bandera. Es tracta del seu segon disc, amb el qual la banda, iniciada l’any 2015, es consolida i segueix apostant per un repertori basat en composicions dels tres artistes combinant el jazz amb l’actitud enèrgica i el so punyent. 

Aforament limitat a 120 persones. Cal fer reserva prèvia a través del web. Consulteu les mesures adoptades al mNACTEC per la Covid-19.​

→ Accessibilitat: Activitat accessible per a persones amb cadira de rodes. 

Vous voulez être au courant des activités culturelles ? Se souscrire

Type d'activité:

Catégorie: Culture

Durée: 1 hora

Prix: Gratuït

Dates:

dimanche 11 de octobre de 2020 - 13.00

Réservations
J’accepte la Politique de confidentialité et j’autorise l’Agence catalane du Patrimoine Culturel, organisme de droit public qui dépend du Département de Culture et gère le Musée National de la Science et de la Technique de Catalogne (mNACTEC), à traiter mes données dans le but de m’envoyer des communications liées à l’activité à laquelle je me suis inscrit.