El mNACTEC dels més petits: Contacontes "Una carretada de contes", amb La Guilla Teatre

La Filigrana i en Joseph ens explicaran amb molt de gust algunes de les històries que guarden en el seu misteriós carro

Dos personatges estranys i molt curiosos arriben a la vila, semblen viatjants, ningú els ha vist mai abans: són la Filigrana Gràcia i en Joseph Tour. Van acompanyants del seu atractiu, misteriós i inseparable carro carregat d’històries que han anat recollint per arreu al llarg dels anys. Si obrim bé els ulls i parem bé les orelles, amb molt de gust ens explicaran un recull de 4 contes a partir de diferents disciplines (màscares, titelles i objectes), i un conte final on els personatges són hortalisses que formaran una amanida que el públic podrà menjar. Amb les sorpreses que amaga el seu carro es guanyen la simpatia de grans i petits. Espectacle produït i realitzat per La Guilla Teatre.

Activitat recomanada a partir de 5 anys. Els infants hauran d’anar acompanyats d’un adult durant l’activitat. Cal arribar mitja hora abans de l'espectacle per comprar les entrades.

Es poden fer reserves a través del web fins al divendres anterior a l'activitat a les 13h. A partir d'aquella hora, les reserves s'han de fer per telèfon al 93 736 89 66.
Per assistir a l'activitat cal comprar l'entrada al Museu a part. Preguem que s'arribi 30 minuts abans de l'hora d'inici de l'activitat. 

→ Accessibilitat: Activitat accessible per a persones amb cadira de rodes. La informació de l’activitat es transmet a través de l’oïda.

 

Vols estar al dia de les activitats familiars? Subscriu-te al butlletí

Tipus d'activitat: Espectacle

Categoria: Família

Duració: 1 hora

Preu: 1 euro (entrada a part; els menors de 8 anys tenen entrada gratuïta)

Dates:

diumenge 1 de desembre de 2019 - 12.00

Reserves
Accepto la Política de privacitat i consento que l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural, entitat de dret públic que depèn del Departament de Cultura i que gestiona el Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC), tracti les meves dades amb la finalitat de remetre comunicacions relacionades amb la meva consulta.