El mNACTEC dels més petits: Contacontes "Una carretada de contes", amb La Guilla Teatre

La Filigrana i en Joseph ens explicaran amb molt de gust algunes de les històries que guarden en el seu misteriós carro

Dos personatges estranys i molt curiosos arriben a la vila, semblen viatjants, ningú els ha vist mai abans: són la Filigrana Gràcia i en Joseph Tour. Van acompanyants del seu atractiu, misteriós i inseparable carro carregat d’històries que han anat recollint per arreu al llarg dels anys. Si obrim bé els ulls i parem bé les orelles, amb molt de gust ens explicaran un recull de 4 contes a partir de diferents disciplines (màscares, titelles i objectes), i un conte final on els personatges són hortalisses que formaran una amanida que el públic podrà menjar. Amb les sorpreses que amaga el seu carro es guanyen la simpatia de grans i petits. Espectacle produït i realitzat per La Guilla Teatre.

Activitat recomanada a partir de 5 anys. Els infants hauran d’anar acompanyats d’un adult durant l’activitat. Cal arribar mitja hora abans de l'espectacle per comprar les entrades.

Es poden fer reserves a través del web fins al divendres anterior a l'activitat a les 13h. A partir d'aquella hora, les reserves s'han de fer per telèfon al 93 736 89 66.
Per assistir a l'activitat cal comprar l'entrada al Museu a part. Preguem que s'arribi 30 minuts abans de l'hora d'inici de l'activitat. 

→ Accessibilitat: Activitat accessible per a persones amb cadira de rodes. La informació de l’activitat es transmet a través de l’oïda.

Do you want to receive updates on family activities? Subscribe

Activity type: Show

Category: Family

Duration: 1 hora

Price: 1 euro (entrada a part; els menors de 8 anys tenen entrada gratuïta)

Dates:

Sunday 1 December 2019 - 12.00

Bookings
I agree that the Catalan Cultural Heritage Agency, a public-law entity dependent on the Department of Culture which manages the National Science and Technology Museum of Catalonia (mNACTEC) may process my data in order to send communications regarding my query according to the Privacy policy