El mNACTEC dels més petits: Concert familiar 'La màquina del so'

Audició-concert familiar a càrrec de Pep Gol que s’endinsa en el món del so mitjançant la tecnologia

Audició-concert familiar que s’endinsa en el món del so mitjançant la tecnologia. Hi veurem l’evolució dels instruments musicals des de la prehistòria fins ara, descobrint els instruments actuals i les seves possibilitats. Jugarem amb el so: gravant el so que produeixen alguns objectes quotidians (bufant una ampolla, percutint una llauna, pinçant una corda....), crearem nous sons i farem música amb ells. Samplejareu la veu i només amb la paraula "pastanaga" crearem un tema musical. Amb sons corporals dels participants i l’ajuda del seqüenciador, instrumentarem un fragment musical. Viatjarem per diversos paisatges sonors, on sentirem el resultat de musicar sons d’animals, urbans i d'altres.

Activitat recomanada a partir de 3 anys.

Idioma: català

Condicions:

  • Els infants hauran d’anar acompanyats d’un adult.
  • Es recomana fer reserva prèvia al formulari de reserves d’aquesta pàgina fins al divendres anterior a l'activitat a les 13h. A partir d'aquella hora, les reserves s'han de fer per telèfon al 93 736 89 66.
  • Es recomana arribar 30 minuts abans de l’inici de l’activitat. Les reserves es mantindran fins a 5 minuts abans de l’hora d’inici. Si no recolliu les entrades abans d’aquest termini, les reserves quedaran anul·lades i les places es posaran a disposició d’altres visitants.

→ Accessibilitat:

  • Activitat accessible per a persones amb cadira de rodes. La informació de l’activitat es transmet a través de l’oïda.

Vols estar al dia de les activitats familiars? Subscriu-te al butlletí

Tipus d'activitat: Espectacle

Categoria: Família

Durada: 1 hora

Preu: 1 euro (entrada a part; els menors de 16 anys tenen entrada gratuita)

Dates:

Actualment no hi ha dates disponibles