• El mNACTEC dels més petits: Concert familiar 'La màquina del so'

El mNACTEC dels més petits: Concert familiar 'La màquina del so'

Audició-concert familiar a càrrec de Pep Gol que s’endinsa en el món del so mitjançant la tecnologia

Audició-concert familiar que s’endinsa en el món del so mitjançant la tecnologia. Hi veurem l’evolució dels instruments musicals des de la prehistòria fins ara, descobrint els instruments actuals i les seves possibilitats. Jugarem amb el so: gravant el so que produeixen alguns objectes quotidians (bufant una ampolla, percutint una llauna, pinçant una corda....), crearem nous sons i farem música amb ells. Samplejareu la veu i només amb la paraula "pastanaga" crearem un tema musical. Amb sons corporals dels participants i l’ajuda del seqüenciador, instrumentarem un fragment musical. Viatjarem per diversos paisatges sonors, on sentirem el resultat de musicar sons d’animals, urbans i d'altres.

Activitat recomanada a partir de 3 anys. Els infants hauran d’anar acompanyats d’un adult durant l’activitat. Cal arribar mitja hora abans de l'espectacle per comprar les entrades.

Es poden fer reserves a través del web fins al divendres anterior a l'activitat a les 13h. A partir d'aquella hora, les reserves s'han de fer per telèfon al 93 736 89 66.

→ Accessibilitat: Activitat accessible per a persones amb cadira de rodes. La informació de l’activitat es transmet a través de l’oïda.

Do you want to receive updates on family activities? Subscribe

Activity type: Show

Category: Family

Duration: 1 hora

Price: 1 euro (entrada a part; els menors de 8 anys tenen entrada gratuíta)

Dates:

No dates availables