Paisatges industrials

La mostra presenta 11 paisatges industrials contemporanis representatius de Catalunya

Del 07 de juny de 2016 al 02 de octubre de 2016

L'exposició “Paisatges industrials. Un acostament visual a la indústria” registra 11 paisatges industrials contemporanis representatius de Catalunya amb el propòsit de mostrar-los des d’un punt de vista fotogràfic, documental i arquitectònic.
 
Es tracta d’un projecte personal de Pau Fornt Baldrich (empresari i gestor cultural) i Aitor Estévez Olaizola (arquitecte i fotògraf). A través de la fotografia documenten espais sovint desconeguts per la majoria de la societat, amb un afany cultural i divulgatiu.
 
Es mostren grans complexos de producció en tota la seva nuesa tècnica i arquitectònica, apropant les indústries contemporànies a la societat i reflexionant al voltant del procés tecnològic com a canvi. Un procés fet per persones en contraposició amb la magnitud dels espais industrial buits i desconeguts. De la mateixa manera que la indústria processa les matèries primeres per transformar-les en objectes de consum, la intenció d’aquest projecte és prendre la indústria com a matèria primera i transformar-la en un objecte visual, d’interès cultural. Construir un diàleg entre indústria i societat. Entre art i tecnologia. Una aventura fotogràfica a través de la indústria.
 
L'exposició es podrà veure fins al mes d'octubre a l’ESPAId’ARTS del MNACTEC.