Assaigs Fotogràfics sobre el Patrimoni Industrial Mexicà

Exposició fotogràfica sobre el patrimoni industrial mexicà, fruit del projecte de registre fotogràfic de museus industrials al país

Del 15 de juny de 2004 al 05 de setembre de 2004

Exposició fotogràfica sobre el patrimoni industrial mexicà, fruit del projecte de registre fotogràfic de museus industrials a Mèxic. La mostra consta de 79 fotografies de Marco Antonio Hernández Badillo, fotògraf mexicà especialitzat en béns culturals i en patrimoni industrial al seu país.  Els seus treballs d'investigació històrica sobre la fotografia, així com els assaigs fotogràfics sobre mineria, paisatge i comunitats indígenes han estat publicats i exhibits a diversos països europeus i als Estats Units.

L'autor va realitzar estudis d'Arts Visuals a la Universitat Autònoma de Puebla. Al 1994 guanya el premi de fotografia industrial de la companyia suïssa Hasselblad i la beca del Fondo Estatal para la Cultura y las Artes del Estado de Hidalgo, en l’especialitat de fotografia. En el moment de l'exposició és subdirector de Museus i Exposicions del Archivo Histórico y Museo de Minería, A.C., i coordinador del projecte Rescate del Patrimonio Industrial en el Distrito Minero de Pachuca y Real del Monte. També ha estat editor del butlletí Arqueologia Industrial i membre del Comitè Mexicà i de l’Internacional per a la Conservació del Patrimoni Industrial i del Comitè Internacional de Museus.