XIII Fira Modernista al mNACTEC

El Museu ofereix una programació especial i portes obertes

El Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) ha obert portes durant la Fira Modernista de Terrassa amb un programa lúdic el cap de setmana del 9 i 10 de maig. El mNACTEC, en col·laboració amb altres entitats, ha volgut ser present així en aquesta festivitat que creix any rere any a la ciutat de Terrassa.

Entre les activitats programades el dissabte hi ha hagut una demostració d’un tren elèctric Payà i una locomotora de vapor viu, visites teatralitzades per conèixer a l’antiga fàbrica i un espectacle d’un quadre de dansa amb característiques dels ballet de l’època modernista, al pati del Museu.

El diumenge el mNACTEC ha ofert visites a les voltes de la teulada del Museu; visites teatralitzades; demostracions de màquines tèxtils, de la maqueta ferroviària i de la Gàbia Faraday; ballada de danses tradicionals i dels gegantons modernistes i una recreació d'un dels cafès cantats de l’època amb dansa espanyola, escola bolera, clàssic espanyol i flamenc. 

Paral·lelament a les activitats, el mNACTEC ha estat present amb un estand a la Fira de Ciutats Modernistes on es podien aconseguir entrades gratuïtes per algunes de les visites.

 

09/05/2015

press-clock 10 de maig 2015