Vermut Jazz al pati històric del Museu

Com a activitat especial, s’organitzarà una passejada per les voltes de la teulada

El Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) organitza un vermut jazz al seu pati històric, en el marc del 36è Festival Jazz Terrassa. El concert tindrà lloc el proper diumenge 19 de març, a les 13 hores, i anirà a càrrec d’Afro Blue, una de les bandes de jazz catalanes de més trajectòria.

Es tracta del vuitè any consecutiu que el mNACTEC col·labora amb aquest esdeveniment de caràcter internacional que transforma durant prop de 20 dies la ciutat de Terrassa. Afro Blue ha realitzat concerts arreu de Catalunya i d'Espanya des de 1999, quan la banda es va estrenar en format de quartet. S'han donat a conèixer en nombrosos festivals i concerts, assolint sempre bones crítiques de públic i premsa especialitzada. Des d'aleshores han enregistrat Semibolero en famenor (2003), 3 x 4= 34? (2006), Brut&nature (2009) i Don't Stop (2013). La traça infinita (2016) és el cinquè àlbum del quintet. En ell es perceben les arrels llatines de la banda, tot i que també s'hi intueix un gir cap a una sonoritat més sòbria, d'un altíssim nivell musical. L’entrada al concert tindrà un cost d’1 euro i s’adquiriran a la recepció del Museu el mateix dia del concert.

El mNACTEC farà jornada de portes obertes en horari de 10 a 14.30 hores. Com a activitat especial, s’organitza, a les 10.30h i a les 11.30h, una passejada per les voltes de la teulada del museu. Aquesta darrera activitat té un cost d'1 euro i places limitades, és imprescindible reservar a través del web del Museu.

press-clock 17 de febrer 2017