Trobada d’aficionats a les construccions LEGO

El MNACTEC acull l’Hispabrick Magazine Event 2014 el 6 i 7 de desembre

Els dies 6 i 7 de desembre ha tingut lloc al Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (MNACTEC) l'Hispabrick Magazine Event 2014, trobada d’aficionats a les construccions LEGO®. Aquest acte l’organitza la revista Hispabrick Magazine, amb la col·laboració del MNACTEC.

L’Hispabrick Magazine Event és una activitat pensada per apropar infants, joves i adults a l’univers de les construccions LEGO®, a través de l’exhibició de maquetes i creacions de diverses temàtiques construïts amb LEGO®, la participació dels més petits en tallers de construccions creatives i en un joc de pistes per trobar ninots gegants de LEGO® amagats al Museu, i la demostració de robòtica amb una cursa de LEGO® Mindstorms EV3.

Enguany se celebra la 6a edició d’aquesta trobada, que per tercera vegada té lloc al MNACTEC. En l’exposició d’aquesta edició s'han pogut veure diorames de les temàtiques següents: Star Wars, època medieval, una base espacial, ciutat i l’Oest americà. S’han exhibit també vehicles militars, naus espacials i escultures de personatges de televisió construïdes amb peces de LEGO®. També s'ha instal·lat una zona dedicada als elements de robòtica i construccions de Technic fetes amb peces de LEGO®.    

 

06/12/2015

press-clock 6 de desembre 2014