Nova programació familiar i activitat especial “Zinematik”

Per primera vegada en la seva història, el mNACTEC obrirà també els dissabtes a la tarda

 

El Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) engega el proper dissabte, 1 d’octubre, l’oferta d’activitats familiars per al període d’octubre a desembre. Per primera vegada en la seva història, el mNACTEC obrirà també els dissabtes a la tarda, en horari de 16.30 a 20.30 hores.

Per donar a conèixer aquesta novetat, dissabte a partir de les cinc de la tarda hi haurà portes obertes i l’activitat especial gratuïta “Zinematik: Jocs òptics anteriors al cinema”. Aquesta activitat dóna als infants l'oportunitat d'experimentar amb alguns dels artefactes, com la càmera fosca o el praxinoscopi, que van ser inventats per tractar de reproduir i conservar en imatges el món que ens envolta, i que semblen sorgits de l’equipatge d’un mag.

La programació d’activitats familiars al mNACTEC té per objectiu acostar el patrimoni científic i tecnològic als nens i nenes des de ben petits per mitjà de tallers i activitats vinculats a les exposicions i les experiències del mNACTEC.

Programa octubre-desembre

Es programen activitats ja consolidades, com la visita teatralitzada “1909. Un passeig per la fàbrica”, que explora d’una manera divertida l’exposició “La fàbrica tèxtil”, una de les més importants del mNACTEC. A més, el primer cap de setmana de desembre es celebrarà l’Hispabrick Magazine Event 2016, la tradicional trobada d’aficionats al LEGO®.

El programa d’aquesta tardor inclou activitats per als més petits, com la visita teatralitzada “Juguem amb el cos”, el taller “L’aventura urbana” i una sessió de contacontes d’astronomia, activitats dirigides a infants d’entre 3 i 8 anys que incorporen aspectes teatrals i participatius.

El programa també acosta les famílies a la robòtica educativa, l’electricitat, el teatre d’ombres i els objectes mèdics sorprenents, entre d’altres.

Les activitats tindran un cost d’un euro per participant, a partir de l’edat recomanada (entrada al Museu no inclosa).

press-clock 26 de setembre 2016