Nova edició del curs de disseny i impressió 3D

Oberta la inscripció per a professors de secundària

El Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) organitzarà durant el mes de juny una nova edició del curs sobre disseny i impressió en 3D adreçat a professorat de secundària. La formació, que s’està fent per primera vegada al Museu durant el mes de maig, ha estat molt ben acollida entre la comunitat docent i se n’ha programat una nova edició per al mes vinent a causa de l’elevat nombre d’inscrits que havia quedat sense plaça. La inscripció per al curs està oberta fins al dia 1 de juny i es pot fer a través d’aquest enllaç: http://bit.ly/1FaTbh0.

El curs té com a objectiu descobrir les potencialitats de la tecnologia d’impressió en la creació de prototips destinats a projectes escolars en un ampli espectre de matèries del currículum: Tecnologia, Educació Visual i Plàstica, Matemàtiques i Ciències.

La nova edició del mes de juny tindrà lloc els dijous 4, 11, 18 i 25 de juny, de 16 a 20 hores al mNACTEC, i compta amb 30 places per a professors de secundària.

En el curs, impartit per especialistes que atenen els aspectes tècnics i didàctics dels continguts de la formació, es donaran les eines necessàries per dissenyar un objecte, o partir d’un disseny realitzat, per transformar-lo en un model imprimible en alguna de les tecnologies actuals.

El mNACTEC té entre els seus objectius difondre el coneixement científic i tecnològic entre el professorat per tal que esdevingui un motor de la innovació educativa i transfereixi el coneixement a l’aula. El curs sobre disseny i 3D s’emmarca en el programa educatiu del mNACTEC, que inclou formació adreçada al col·lectiu docent, en col·laboració amb el Centre de Recursos Pedagògics Específics de Suport a la Innovació i la Recerca Educativa del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Aquesta formació és un primer pas per crear un punt d’innovació al mNACTEC, que recollirà els avenços tecnològics més actuals.

 

04/05/2015

press-clock 26 de maig 2015