Jornada 'Els museus de ciència i tecnologia'

S'hi tractaran temes com el concepte de museu i els sistemes d’avaluació

El dijous 16 de juny, el MNACTEC i el seu Sistema Territorial de museus i centres patrimonials organitzen la jornada “Els museus de ciència i tecnologia, motor de canvi museològic del segle XXI”. La jornada es farà en format presencial, de 9.30 a 17.30 h, a la seu del MNACTEC a Terrassa. Comptarà amb l’assistència d’una setantena de persones, entre professionals de museus i de la gestió cultural i altres perfils relacionats amb la museografia i el patrimoni cultural.

A partir de les singularitats dels museus de ciència i tècnica que posen en qüestió la vigència de diferents conceptes de la museologia clàssica, la sessió vol abordar temes com la noció de museu i les seves implicacions, la revisió dels sistemes d’avaluació de les institucions museístiques i les característiques dels llenguatges museogràfics actuals.

El resultat de la jornada servirà de full de ruta per a les actuacions futures del conjunt de museus del Sistema Territorial del Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya.

Consulteu el programa de la jornada.

press-clock 15 de juny 2022