Fira Modernista al mNACTEC

Recursos en línia per gaudir de la Fira Modernista de Terrassa al Museu

El cap de setmana del 9 i 10 de maig celebra la Fira Modernista de Terrassa al mNACTEC. Et portem a casa diferents recursos perquè puguis reviure el passat industrial del Vapor Aymerich, Amat i Jover. 
 
Engalana't amb roba modernista i endinsa't en la nostra visita virtual, gaudeix d'una visita audioguiada, o rememora alguns dels moments que vam viure al Museu durant la Fira Modernista de l'any passat.
 
 
Visita virtual al mNACTEC
 
Passeja virtualment per la nau principal del Vapor Aymerich, Amat i Jover, una de les millors obres arquitectòniques industrials del modernisme català.
 
 
 
La Fira Modernista 2019 al mNACTEC
 
Ens engalanem de Fira Modernista per gaudir d'alguns dels moments que van marcar la Fira Modernista de Terrassa 2019 al Museu.
 
 
El carro-estufa de desinfecció del mNACTEC
 
Quins sistemes s’utilitzaven per evitar la propagació d'epidèmies a principis del segle XX? Les estufes de desinfecció eren l’enginy més nou per millorar la higiene pública, i al mNACTEC en conservem una. 
 
 
 
 
Visita audioguiada a l'exposició "La fàbrica tèxtil"
 
L'exposició "La fàbrica tèxtil" mostra tot el procés de fabricació dels teixits de llana en el context original d'una fàbrica de principis del segle XX. Amb aquest recorregut audioguiat la podràs gaudir des de casa.

press-clock 6 de maig 2020