El MNACTEC renova la seva visita virtual

La nova plataforma incorpora un menú per accedir directament a les diverses exposicions i espais del Museu

El Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (MNACTEC) ha renovat la seva visita virtual pels espais i les exposicions del museu, amb una nova plataforma que ofereix més possibilitats i funcionalitats al visitant.

El nou recorregut virtual, que funciona amb la tecnologia de Google Street View, incorpora un menú amb 42 ítems per accedir directament a les diverses exposicions i espais del Museu, així com finestres informatives en 27 punts d'interès. L’usuari pot explorar tot el MNACTEC lliurement i durant el recorregut pot visualitzar una finestra amb un mapa per situar-se dins del Museu, fer captures d'imatge dels punts d'interès de la visita i compartir la visita virtual per xarxes socials i/o WhatsApp.

El recorregut virtual consta de 325 panoràmiques composades a partir de més de 3.900 fotografies d'alta definició. És accessible a través del cercador de Google (versió fotogràfica), des de la mateixa pàgina web del MNACTEC i de les xarxes socials.  

Tots els continguts de la visita virtual s'ofereixen en tres idiomes (català, castellà i anglès). La visita virtual és accessible des de qualsevol dispositiu amb connexió a internet (ordinador, mòbil i tauleta) i es pot compartir per qualsevol plataforma digital.

El MNACTEC té previst posar també en funcionament durant aquest any 2021 els recorreguts virtuals de les seves seus del Museu del Ciment de Castellar de n’Hug i del Museu de la Colònia Sedó.

press-clock 29 d’abril 2021