Congrés Som Elèctrics 2022

Del 30 de novembre a l'1 de desembre al MNACTEC

El congrés Som Elèctrics! ultima els preparatius de la seva 7a edició, que tindrà lloc els propers 30 de novembre i 1 de desembre al Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (MNACTEC).

L’energia està sent el centre d’un intens debat a nivell mundial, de país i també local, que està sent abordat des de tots els àmbits quotidians. És per això que la nova edició del congrés Som Elèctrics, sota el lema “Energèticament, l’energia a debat”, vol analitzar en profunditat la situació actual de la transició energètica, del nou model energètic i de la importància de la sobirania energètica per a fer-ho possible, així com que pugui satisfer les demandes creixents del conjunt de la societat.

Els canvis socials són processos molt llargs, a vegades arriben després de dècades de confusió, indefinició, contradicció i indecisió. Després de 6 anys generant debat i aportant solucions als reptes de cada moment, una edició més, el congrés Som Elèctrics pretén seguir generant coneixement per encarar el present i el futur de l’energia des d’una mirada múltiple i polièdrica. El programa es pot consultar al web del congrés.

El MNACTEC serà, un any més, l’espai que acull el congrés. Aquestes jornades van adreçades a professionals, empreses i institucions, però també al públic general, per tal d’informar i conscienciar sobre com l’energia està condicionant el present i futur de la societat, i no únicament per l’efecte econòmic immediat.

press-clock 16 de novembre 2022