Concurs #MIRmNACTEC a Instagram

Es premiarà la millor fotografia de l'exposició "Una MIRada a l'espai. Cinema i atronàutica"

El Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya convoca el concurs fotogràfic #MIRmNACTEC a Instagram, amb motiu de la nova exposició “Una MIRada a l’espai”.

Bases

Totes les persones que vulguin participar al concurs hauran de publicar des d'un compte públic a Instagram fotografies que reflecteixin la seva visió de l’exposició o de les activitats relacionades amb aquesta (visites guiades, tallers, conferències, etc.). Per participar-hi, caldrà que els usuaris siguin seguidors del compte @mnactec, facin constar l’etiqueta #MIRmNACTEC al text de la imatge i que etiquetin el compte @mnactec a la publicació.

La participació és gratuïta i es poden presentar tantes fotografies com es vulgui, totes entraran en el concurs sempre que no infringeixin els drets de propietat intel·lectual ni cap altre dret de tercers. S’accepten fotografies capturades des de qualsevol dispositiu: càmera digital, mòbil, tableta, etc.

El termini de participació comença el 15 de febrer de 2020 i acaba el 30 de novembre del mateix any. Al final de cada mes des de juliol fins a novembre el jurat triarà una fotografia finalista (5 en total). El 2 de desembre s’anunciarà la darrera finalista, i 4 de desembre es farà públic el veredicte del concurs. El jurat pot declarar el premi desert o seleccionar menys finalistes si ho considera oportú.

Els finalistes seran contactats a través d'un missatge a la seva fotografia i es publicarà la seva imatge al compte del @mnactec. El guanyador serà contactat a través d’un missatge a la seva fotografia i es publicarà el nom del guanyador al web i als comptes de Facebook i Twitter del Museu. Els guanyadors hauran de posar-se en contacte amb l'organització al correu info.mnactec@gencat.cat per tal de gestionar l’entrega del premi.

El jurat està format per responsables de les diverses àrees del Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya.

Finalistes

Juliol: @xasoar 
Agost: @jordicanals
Setembre: @la_mar_m
Octubre: desert
Novembre: @bertatorres9308

Guanyadora: @la_mar_m

Premi

El premi és una càmera GoPro HERO 7 Silver, o un obsequi de valor similar. El premi no serà bescanviable pel seu import en metàl·lic ni per cap altre premi.

Avís legal

En publicar imatges a través d’Instagram amb l’etiqueta #MIRmNACTEC, l’usuari accepta que les seves fotografies siguin publicades al web i a les xarxes socials del Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya. Pel simple fet de participar, el fotògraf acredita que és autor de les fotografies i que cap d'elles contravé de cap manera cap dret públic o privat. Els participants cedeixen al Museu els drets de reproducció de les fotografies publicades amb l’etiqueta ja esmentada, amb motiu de la seva participació en aquest concurs. Les fotografies participants es podran utilitzar per a la difusió i la publicitat. No es farà un ús comercial d’aquestes fotos.

Reserves

El concurs es reserva el dret de retirar de la competició aquelles fotografies que no compleixin els requisits que s’especifiquen en aquesta convocatòria, així com aquelles que transgredeixin els criteris de publicació associats a la xarxa social.

Acceptació

La participació en el concurs implica l’acceptació d’aquestes bases. La no-acceptació per part dels participants comportarà l’exclusió en el concurs.

 

press-clock 11 de febrer 2020