Concert-vermut jazz al pati històric del mNACTEC

El Museu farà jornada de portes obertes de 10 a 14.30 hores i una visita guiada a les voltes de la teulada del Vapor Aymerich, Amat i Jover

El Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) organitza un any més el tradicional vermut jazz al seu pati històric, en el marc del 37è Festival Jazz Terrassa. El concert tindrà lloc el diumenge 11 de març, a les 13 hores, i anirà a càrrec de Benjamín León, a l’orgue, Dave Mitchell, a la guitarra, i Adrià Font, a la bateria.

Programa

Concert-vermut jazz

Concert a l’estil de trio òrgan Hammond basat en el hard bop. El repertori rememora la música de figures internacionals capitals de l’òrgan com Lou Benett i Jimmy Smith, alhora que es versionen altres temes.

  • A les 13 hores al pati històric del mNACTEC.
  • Entrades a 1 euro. Es poden fer les reserves a través de la web del mNACTEC fins al divendres anterior a l’activitat a les 13 hores. A partir d’aquella hora, les reserves s’hauran de fer per telèfon.

Jornada de portes obertes

El mNACTEC ofereix entrada lliure de 10 a 14.30 hores.

Passejada per les voltes (PLACES EXHAURIDES PER A LES 3 SESSIONS)

Com a activitat especial s’organitzarà una passejada per les voltes de la teulada del vapor Aymerich, Amat i Jover, i una mirada diferent a l’excepcional edifici de l’arquitecte Muncunill.

  • A les 10.30 hores
  • A les 11.15 hores
  • A les 12 hores

press-clock 12 de febrer 2018