Circontrol cedeix un carregador d’última generació

L'objectiu és difondre el coneixement tecnològic en matèria de recàrrega de vehicle elèctric

El passat dijous 22 de setembre, el fabricant egarenc fincat a Viladecavalls i líder de productes de recàrrega de vehicle elèctric, Circontrol, va fer donació d’un dels seus carregadors d’última generació al Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (MNACTEC). El dispositiu ha passat així a formar part del fons i les col·leccions del museu terrassenc, que podrà exposar-lo al públic lliurement.

En concret, el carregador cedit va ser un carregador de paret eNext, un dels productes estrella fabricats a Viladecavalls, i que va ser guardonat l’any 2021 per la prestigiosa institució iF International Forum Design, després de ser llançat al mercat 2018. El carregador va ser reconegut internacionalment pel seu disseny innovador i minimalista, i avui és un dels més venuts dins dels dirigits a l’àmbit domèstic i en el segment de parking.

El Director de Desenvolupament Corporatiu de Circontrol, Antoni Mª Grau, explica que “amb aquesta donació hem volgut retre un petit homenatge a la cultura i el llegat industrial de la ciutat de Terrassa, que ha inspirat tantes empreses d’èxit”. Grau assegura que aquesta no és una acció aïllada de la companyia, sinó que forma part de tot un seguit d’accions per difondre el coneixement adquirit per Circontrol a la societat: “volem posicionar-nos com a hub del coneixement tecnològic a Catalunya en matèria de recàrrega de vehicle elèctric, i cap ciutat és millor per començar a fer-ho que Terrassa, que ens va veure néixer i créixer”, explica Grau.

Des de l’empresa no descarten noves donacions a altres museus i centres de coneixement tècnic com a forma de promoure l’excel·lència tecnològica i l’aposta per la indústria a Catalunya.

press-clock 5 d’octubre 2022