Cicle de cinema a la fresca 2021

El cicle proposa tres sessions de cinema al pati històric del Museu durant el juliol

El Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (MNACTEC) organitza la cinquena edició del cicle de cinema a la fresca durant el mes de juliol, amb la projecció de tres pel·lícules relacionades amb la recerca científica, l’astronàutica i la ciència-ficció.

El preu de cada sessió és de 2 euros. L'aforament és limitat i es recomana comprar l'entrada anticipada en línia (disponible fins al mateix dia de la projecció a les 13.00 h) o bé adquirir l'entrada anticipada presencialment al museu per assegurar la reserva de plaça per a l'activitat.

Les portes s'obriran a les 21.00 h i hi haurà servei de bar durant la sessió. En cas de pluja, la projecció es farà a l'interior del museu.

 

MADAME CURIE

Divendres 9 de juliol, a les 21.30 h

La història real i increïble de Marie Sklodowska-Curie i el seu treball guanyador del Premi Nobel que va canviar el món. A mesura que descobreix elements radioactius prèviament desconeguts, es torna evident que la seva recerca podria conduir a aplicacions en medicina que permetrien salvar milers de vides, però també a usos bèl·lics que podrien destruir-ne milions (FILMAFFINITY).

 

PROXIMA

Divendres 16 de juliol, a les 21.30 h

Sarah és una astronauta francesa que s'entrena a l'Agència Espacial Europea a Colònia. És l'única dona dins del programa. Viu sola amb Stella, la seva filla de set anys. Sarah se sent culpable per no poder passar més temps amb la nena. El seu amor és aclaparador, inquietant. Quan Sarah és escollida per formar part de la tripulació d'una missió espacial d'un any de durada anomenada Proxima, es produeix un distanciament en la relació entre mare i filla (FILMAFFINITY).

 

AD ASTRA

Divendres 23 de juliol, a les 21.30 h

L'astronauta Roy McBride (Brad Pitt) viatja als límits exteriors del sistema solar per trobar el seu pare perdut i desxifrar un misteri que amenaça la supervivència del nostre planeta. El seu viatge revelarà secrets que desafien la naturalesa de l'existència humana i el nostre lloc en el cosmos (FILMAFFINITY).

 

press-clock 21 de juny 2021