Cinema a la fresca | Proxima

Sarah és una astronauta francesa de l'Agència Espacial Europea escollida per formar part de la tripulació d'una missió espacial anomenada Proxima

El MNACTEC organitza el tradicional cicle de cinema a la fresca, que proposa tres sessions al pati històric del Museu. El divendres 16 de juliol, a les 21.30 h, es projectarà la pel·lícula:

PROXIMA

Sarah és una astronauta francesa que s'entrena a l'Agència Espacial Europea a Colònia. És l'única dona dins del programa. Viu sola amb Stella, la seva filla de set anys. Sarah se sent culpable per no poder passar més temps amb la nena. El seu amor és aclaparador, inquietant. Quan Sarah és escollida per formar part de la tripulació d'una missió espacial d'un any de durada anomenada Proxima, es produeix un distanciament en la relació entre mare i filla (FilmAffinity).

Direcció: Alice Winocour.

Intèrprets: Eva Green, Matt Dillon, Lars Eidinger, Sandra Hüller, Jan Oliver Schroeder, Nancy Tate, Marc Fischer, Zélie Boulant, Alexey Fateev, Vitaly Jay, Birger Frehse.

2019, França.

Drama, família. 1h i 47 minuts.

Versió doblada en castellà.

Apta per a tots els públics.

 

Aforament limitat a 150 persones. Es recomana comprar l'entrada anticipada en línia (disponible fins al mateix dia de la projecció a les 13.00 h) o bé adquirir l'entrada anticipada presencialment al museu per assegurar la reserva de plaça per a l'activitat.

Obertura de portes a les 21.00 h. Hi haurà servei de bar durant la sessió. En cas de pluja, la projecció es farà a l'interior del museu.

 

 

Vols estar al dia de les activitats culturals? Subscriu-te al butlletí

Tipus d'activitat: Cinema

Categoria: Cultura

Durada: 1 h 47 min

Preu: 2 euros

Dates:

Actualment no hi ha dates disponibles