Bitllet combinat FGC i espais culturals de Terrassa

El bitllet inclou l'entrada al MNACTEC i altres monuments

Les propostes turístiques dels bitllets combinats de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) s’amplien a partir de divendres 20 de març amb noves propostes per visitar i gaudir de la ciutat de Terrassa. FGC, l’Ajuntament de Terrassa i el Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (MNACTEC), a través del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, han signat un conveni de col·laboració amb l’objectiu de treballar conjuntament en la promoció de diferents bitllets combinats destinats tant al públic general com a l’escolar per tal de promocionar l’accés amb Ferrocarrils a diferents espais culturals de Terrassa i potenciar així el nombre de visitants i turistes a la ciutat.

Així, amb els nous bitllets combinats, els usuaris de Ferrocarrils podran conèixer i descobrir diferents rutes temàtiques per la ciutat: amb el combinat Terrassa Modernista es podrà visitar la Masia Freixa, la Casa Alegre de Sagrera i el MNACTEC; amb el combinat Medieval Vallparadís, el Castell-Cartoixa de Vallparadís i la Seu d’Ègara; i amb el combinat Descobreix Terrassa, el MNACTEC i la Seu d’Ègara.

Els diferents bitllets combinats inclouen el viatge d’anada i tornada amb Ferrocarrils fins a l’espai cultural i l’entrada al recinte. Les tres rutes estan adaptades per a visites escolars amb tarifes reduïdes.

Mitjançant aquest conveni, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya incorporarà l’accés al recintes en el seu catàleg de productes d’oci, farà promoció al seu web corporatiu i a les seves instal·lacions, així com cedirà els seus suports publicitaris en funció dels objectius del conveni. Per la seva banda, l’Ajuntament de Terrassa i el MNACTEC promocionaran el bitllet combinat en totes les seves guies, fulletons i espais de promoció turística i social, així com recomanaran en totes les seves accions promocionals els bitllets combinats per arribar als museus i espais culturals.

Els nous bitllets combinats s’inclouen dins de la nova oferta de lleure que està oferint FGC als seus usuaris amb la col·laboració d’entitats i ajuntaments de la seva àrea d’influència per tal que els viatgers puguin gaudir de l’accés a una variada oferta de centres d’interès turístic i cultural mitjançant els diferents acords amb institucions i operadors de busos del territori, que inclouen el viatge amb Ferrocarrils i les visites als espais culturals.

Actualment, FGC promociona bitllets combinats per visitar museus com el de la Tècnica de Manresa, el Museu de la Pell i el Museu del Traginer d’Igualada, el Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya, el Museu Molí Paperer de Capellades i els museus de l’Enrajolada i Vicenç Ros de Martorell; espais arquitectònics i d’un gran valor històric com La Pedrera, la Colònia Güell, el cementiri Nou d’Igualada, el Món Sant Benet de Sant Fruitós de Bages o el Parc Prehistòric - Abric Romaní de Capellades; i espais de lleure com Catalunya en Miniatura, el Centre de Recuperació d’Amfibis i Rèptils de Catalunya (CRARC) a Masquefa i la Granja Escola L’Alzina.

Més informació: http://www.fgc.cat/cat/onanem.asp

 

17/03/2015

press-clock 17 de març 2015