Tallers d'hivern 2019

"Vacances al Museu" convida els més petits a descobrir la ciència i la tècnica

El Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) proposa tallers infantils per aprofitar les vacances d'hivern descobrint el món de la ciència i de la tècnica.

S'ofereixen una sèrie d'activitats al voltant de la ciència i la tècnica per aprendre, de manera lúdica i entretinguda, aspectes relacionats amb el cos humà, l’espai, la ràdio, el nostre planeta i el Nadal. Estan dirigits a nens i nenes de 5 a 12 anys i es desenvolupen en diferents espais del museu.

Els tallers s'ofereixen els dies 23, 24, 27, 30 i 31 de desembre de 2019 i els dies 2 i 3 de gener de 2020. Els tallers es fan en horari de matí, de 9 a 14 hores, i també es posa a disposició dels usuaris un servei d'acollida de 8 a 9 hores i de 14 a 15 hores.

 

Inscripció

Es pot formalitzar la inscripció als tallers trucant al telèfon 93 789 22 44, de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores, a partir del dilluns 25 de novembre fins al divendres 13 de desembre de 2019.

Les places són limitades i s'atorgaran per rigorós ordre de trucada.

 

Programa

23 de desembre de 2019 | Decorem el Nadal

Aprofitarem les festes de Nadal per crear unes boniques decoracions nadalenques amb diferents materials que serviran per donar un aire festiu a casa nostra.

24 de desembre de 2019 | El cos humà

Aprofitarem l’exposició “El cos humà“ per parlar dels sentits i dels diferents sistemes que formen part del nostre cos. Ho farem a partir d’experiències i jocs i introduirem l’anglès al vocabulari que utilitzarem.

27 de desembre de 2019 | Jocs i cançons

Mentre esperem l’arribada del Patge Xiu-Xiu, aprendrem cançons i jocs que podrem presentar davant la nostra família i amics durant les vacances de Nadal.

* Aquest dia ens visitarà el Patge Xiu-Xiu. Podeu portar les vostres cartes.

30 de desembre de 2019 | Una MIRada a l’espai

Aprofitarem la nova exposició dedicada a l’estació espacial internacional Mir i parlarem de la relació entre la ciència i la ciència ficció, així com de la història i les missions de la Mir.

31 de desembre de 2019 | Calendari 2020

Farem un calendari per al nou any, cada grup adequat a la seva edat. Una part del taller servirà per introduir vocabulari en anglès mitjançant jocs i cançons.

2 de gener de 2020 | Cuidem el planeta

El nostre planeta està en perill a causa de l’acció humana. Reflexionarem amb els nens i les nenes sobre què podem fer per tenir-ne cura i millorar la situació actual.

3 de gener de 2020 | Fem ràdio

Aprofitant el nou espai “Ràdio mNACTEC”, repassarem la història de la ràdio i descobrirem com funciona un estudi de ràdio actualment. També visitarem les sales de reserva del Museu, on es conserven aparells de ràdio antics.

 

Més informació

Descarregar fulletó informatiu.

Vols estar al dia de les activitats familiars? Subscriu-te al butlletí

Tipus d'activitat: Taller

Categoria: Família

Durada:

Preu: 16€/dia

Dates:

Actualment no hi ha dates disponibles