Presentació del llibre 'Temps de família', de Tània Juste

La presentació forma part del cicle 'Lletres i societat industrial'

Presentació del llibre Temps de família, de Tània Juste, que comptarà amb la presència de:

  • Tània Juste, autora del llibre
  • Pema Maymó, editora
  • Pere Llopart, enòleg del celler Llopart

SINOPSI
En Bonaventura Giner, indiano retornat de Cuba el 1898, s­'estableix a les terres de la seva infància i posa en marxa un pla per convertir l ­antic mas familiar en el centre d ­un veritable imperi vinícola al Penedès. A través de les vides de tres generacions dels Giner, dels seus amors clandestins, els odis fraternals i els assassinats sense resoldre, Temps de família va teixint una trama tan atractiva i enlluernadora com els camps de vinyes que protagonitzen aquesta nissaga.

Un retrat fidel d'un temps i d'un país, una novel·la que retrata uns homes i unes dones que van lluitar per refer unes terres devastades per la plaga de la fil·loxera a finals del segle XIX i que van encetar el segle XX en un món rural en plena transformació.


La presentació forma part del cicle Lletres i societat industrial, que té per objectiu donar a conèixer aquelles obres literàries recents que retraten o s’ambienten en un context de canvi social, resultat dels processos d’industrialització a Catalunya, i aprofundir també en la vessant més tècnica d’aquests canvis històrics i socials. Els àmbits industrials que s’aborden en el cicle són el tèxtil, la viticultura i l’electricitat.

Tipus d'activitat: Presentació

Categoria: Altres

Durada: 1 hora

Preu: Gratuït

Dates:

Actualment no hi ha dates disponibles