#JEP2018: Visita teatralitzada: “De fàbrica a museu”

Acompanyats del mestre d’obres de l’edifici, coneixerem el procés de construcció del Vapor Aymerich, Amat i Jover

Amb motiu de les Jornades Europees del Patrimoni (JEP), el mNACTEC organitza aquesta nova visita teatralitzada per descobrir l'edifici. Coneixerem la història i alguns esdeveniments que va viure la fàbrica Aymerich, Amat i Jover de Terrassa, des dels seus inicis fins a convertir-se en museu. Personatges que van viure la història de primera mà ens ensenyaran el museu des d'una nova perspectiva, tot visitant el pati, la xemeneia, les voltes de la teulada, etc. El mestre d’obres de l’arquitecte Muncunill ens descobrirà aspectes de l'arquitectura i de la construcció de l'edifici i una treballadora del tèxtil ens explicarà alguns conflictes socials que va viure i de quina manera la fàbrica va arribar a ser un museu. 

Les Jornades Europees del Patrimoni se celebren anualment a tota Europa i l’edició 2018 a Catalunya tindrà lloc els dies 12, 13 i 14 d’octubre. Palaus, castells, monestirs, jaciments, jardins històrics i altres espais patrimonials com els museus obriran les seves portes perquè els ciutadans gaudeixin de visites gratuïtes i puguin conèixer en profunditat el seu patrimoni.

Activitat recomanada a partir de 7 anys. 

Idioma: català

Condicions:

  • Els infants hauran d’anar acompanyats d’un adult.
  • Es recomana fer reserva prèvia al formulari de reserves d’aquesta pàgina fins el divendres anterior a l'activitat a les 13h. 
  • Es recomana arribar 30 minuts abans de l’inici de l’activitat. Les reserves es mantindran fins a 5 minuts abans de l’hora d’inici. Si no recolliu les entrades abans d’aquest termini, les reserves quedaran anul·lades i les places es posaran a disposició d’altres visitants.

Vols estar al dia de les activitats familiars? Subscriu-te al butlletí

Tipus d'activitat: Visita

Categoria: Família

Durada: 1 hora

Preu: Gratuït

Dates:

Actualment no hi ha dates disponibles