JEP | Passejada per les voltes

Passejada per les voltes de la teulada de l’antiga nau de producció del Vapor Aymerich, Amat i Jover

Amb motiu de les Jornades Europees del Patrimoni, us oferim una oportunitat per descobrir in situ un dels elements més emblemàtics de l’edifici que avui acull el MNACTEC: les voltes de la teulada del Vapor Aymerich, Amat i Jover.

Durant la visita coneixerem la figura de Lluís Muncunill, arquitecte d’aquesta singular fàbrica modernista inaugurada l’any 1908. I, amb l’ajuda d’una maqueta de l’edifici, descobrirem els trets característics de la volta catalana i els secrets que amaga el disseny de la coberta, que van molt més enllà de l’estètica.  

Podrem caminar lliurement per les voltes de la coberta i gaudir de l’edifici i de l’entorn des d’una perspectiva que no ens deixarà indiferents.

Activitat recomanada a partir de 6 anys. Els infants hauran d’anar acompanyats d’un adult durant l’activitat.

Cal fer reserva prèvia a través del web.  En cas de pluja intensa, l'activitat es cancel·larà. ​

→ Accessibilitat: Activitat no accessible per a persones amb cadira de rodes. La informació de l’activitat es transmet a través de la vista i de l’oïda.

Vols estar al dia de les activitats culturals? Subscriu-te al butlletí

Tipus d'activitat: Visita

Categoria: Cultura

Durada: 45 minuts

Preu: Gratuït

Dates:

dissabte 8 d'octubre de 2022 - 16.30

dissabte 8 d'octubre de 2022 - 17.30

dissabte 8 d'octubre de 2022 - 18.30

diumenge 9 d'octubre de 2022 - 10.15

diumenge 9 d'octubre de 2022 - 11.15

diumenge 9 d'octubre de 2022 - 12.15

diumenge 9 d'octubre de 2022 - 13.15

Reserves


Accepto la Política de privacitat i consento que l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural, entitat de dret públic que depèn del Departament de Cultura i que gestiona el Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (MNACTEC), tracti les meves dades amb la finalitat de remetre comunicacions relacionades amb l'activitat a la qual m'he inscrit.