#JEP | Passejada per les voltes

Passejada per les voltes de la teulada de l’antiga nau de producció del Vapor Aymerich, Amat i Jover

Una oportunitat per descobrir in situ un dels elements més emblemàtics de l’edifici que avui acull el mNACTEC: les voltes de la teulada del Vapor Aymerich, Amat i Jover.

Durant la visita coneixerem la figura de Lluís Muncunill, arquitecte d’aquesta singular fàbrica modernista inaugurada l’any 1908. I, amb l’ajuda d’una maqueta de l’edifici, descobrirem els trets característics de la volta catalana i els secrets que amaga el disseny de la coberta, que van molt més enllà de l’estètica.  

Podrem caminar lliurement per les voltes de la coberta i gaudir de l’edifici i de l’entorn des d’una perspectiva que no ens deixarà indiferents.

Aforament limitat. Cal fer reserva prèvia a través del botó Reserves, fins al divendres anterior a l'activitat a les 13h. A partir d'aquella hora, les reserves s'han de fer per telèfon al 93 736 89 66.​

→ Accessibilitat: Activitat no accessible per a persones amb cadira de rodes. La informació de l’activitat es transmet a través de la vista i de l’oïda.

Vous voulez être au courant des activités culturelles ? Se souscrire

Type d'activité:

Catégorie: Culture

Durée: 45 minuts

Prix: Gratuït

Dates:

samedi 12 de octobre de 2019 - 10.30

samedi 12 de octobre de 2019 - 11.30

samedi 12 de octobre de 2019 - 12.30

samedi 12 de octobre de 2019 - 13.30

Réservations
J’accepte la Politique de confidencialité et je consens que l’Agence Catalane du Patrimoine Culturel, organisme de droit public qui dépend du Département de Culture et gère le Musée National de la Science et de la Technique de Catalogne (mNACTEC), traite mes données dans le but d’envoyer des communications liées à ma consultation.