• Inauguració de l’espai Ràdio mNACTEC: emissió en directe de ‘L’apocalipsi’ de Catalunya Ràdio

Inauguració de l’espai Ràdio mNACTEC: emissió en directe de ‘L’apocalipsi’ de Catalunya Ràdio

El concurs, presentat per Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee, s’emetrà de 12 a 13 h des de l’estudi de Ràdio mNACTEC

El proper dimarts 11 de febrer, el mNACTEC inaugurarà el nou espai Ràdio mNACTEC amb l’emissió en directe del concurs “L’apocalipsi” d'“El matí de Catalunya Ràdio”. El concurs, presentat per Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee, s’emetrà de 12 a 13 h des de l’estudi de Ràdio mNACTEC, amb la possibilitat d’assistir-hi de públic des de l’exterior. L'aforament com a públic és limitat i cal fer reserva prèvia de plaça, que donarà dret també a una entrada per visitar el museu aquell mateix dia. Un cop emès el programa, els assistents podran visitar l’interior de l’estudi i la petita exposició que l’envolta sobre l’evolució de la ràdio.

Assistiran a l’emissió la directora general del Patrimoni Cultural, Elsa Ibar; el director de Catalunya Ràdio i dels Mitjans Digitals de la CCMA, Saül Gordillo; el regidor d'Economia Social i Innovació, Universitats, Turisme i Projectes audiovisuals de l’Ajuntament de Terrassa, Josep Forn, i el director del mNACTEC, Jaume Perarnau.

Espai Ràdio mNACTEC

L’espai Ràdio mNACTEC proposa descobrir l’apassionant món de la radiofonia a través d’un estudi de ràdio real i funcional. El nou espai del mNACTEC acull l’estudi 17 de Catalunya Ràdio, que permet gravar i emetre ràdio en directe, i descobrir com funciona un estudi de ràdio avui dia. Alhora, l'espai esdevé un nou element de difusió i divulgació del mateix museu. 

L’espai es complementa amb una petita mostra sobre l’evolució de la ràdio des de finals del segle XIX fins avui. Repassa els moments clau al llarg de la seva història, la important evolució tecnològica dins el món de les telecomunicacions i la incidència social d’aquest mitjà. S’hi poden veure exposats un total de 10 objectes de la col·lecció del mNACTEC que reflecteixen l’evolució de la ràdio.

Vols estar al dia de les activitats divulgatives? Subscriu-te al butlletí

Tipus d'activitat: Inauguració

Categoria: Recerca i divulgació

Durada: 1 hora

Preu: Gratuït

Dates:

Actualment no hi ha dates disponibles