• #DebatsMNACTEC: Revolució tecnològica i transformació digital. Cap on anem? (en línia)

#DebatsMNACTEC: Revolució tecnològica i transformació digital. Cap on anem? (en línia)

El debat comptarà amb la participació de Genís Roca, especialista en processos de transformació empresarial i cultura digital, i Liliana Arroyo, doctora en Sociologia especialitzada en l’impacte social de la tecnologia

La propagació de la Covid-19 i el confinament han accelerat una revolució tecnològica cap al món digital que es va iniciar dècades enrere amb l’arribada d’internet i les tecnologies de la informació i la comunicació. L’era digital actual, dominada per factors com la gestió del coneixement i les dades, la col·laboració o la immediatesa, genera una evolució tecnològica constant que afecta les empreses i la ciutadania.

Quins canvis econòmics, empresarials i, sobretot, socials està comportant aquesta revolució? Quins nous drets i deures en sorgeixen? Analitzarem les oportunitats i els problemes d’aquesta nova era, així com les transformacions que s’han emprendre per afrontar-la des del sector empresarial i industrial, les administracions públiques i la ciutadania.

En parlarem en un debat en format virtual amb:

· Genís Roca, especialista en processos de transformació empresarial i cultura digital, i president de RocaSalvatella.

· Liliana Arroyo, doctora en Sociologia especialitzada en l’impacte social de la tecnologia.

El periodista científic Xavier Duran serà el moderador d’aquesta tercera sessió del cicle #DebatsMNACTEC. Ciència, tecnologia i societat, que vol aprofundir en les tecnologies i la seva incidència social.

Vols estar al dia de les activitats divulgatives? Subscriu-te al butlletí

Tipus d'activitat: Debat

Categoria: Recerca i divulgació

Durada: 1 h i 15 minuts

Preu: Gratuït

Dates:

dijous 27 de maig de 2021 - 18.30

Reserves
Accepto la Política de privacitat i consento que l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural, entitat de dret públic que depèn del Departament de Cultura i que gestiona el Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (MNACTEC), tracti les meves dades amb la finalitat de remetre comunicacions relacionades amb l'activitat a la qual m'he inscrit.