#DebatsMNACTEC: Revolució tecnològica i transformació digital. Cap on anem? (en línia)

El debat comptarà amb la participació de Genís Roca, especialista en processos de transformació empresarial i cultura digital, i Liliana Arroyo, doctora en Sociologia especialitzada en l’impacte social de la tecnologia

Podeu seguir el debat a l'enllaç següent: https://abalingua.zoom.us/j/82786123570

La propagació de la Covid-19 i el confinament han accelerat una revolució tecnològica cap al món digital que es va iniciar dècades enrere amb l’arribada d’internet i les tecnologies de la informació i la comunicació. L’era digital actual, dominada per factors com la gestió del coneixement i les dades, la col·laboració o la immediatesa, genera una evolució tecnològica constant que afecta les empreses i la ciutadania.

Quins canvis econòmics, empresarials i, sobretot, socials està comportant aquesta revolució? Quins nous drets i deures en sorgeixen? Analitzarem les oportunitats i els problemes d’aquesta nova era, així com les transformacions que s’han emprendre per afrontar-la des del sector empresarial i industrial, les administracions públiques i la ciutadania.

En parlarem en un debat en format virtual amb:

· Genís Roca, especialista en processos de transformació empresarial i cultura digital, i president de RocaSalvatella.

· Liliana Arroyo, doctora en Sociologia especialitzada en l’impacte social de la tecnologia.

El periodista científic Xavier Duran serà el moderador d’aquesta tercera sessió del cicle #DebatsMNACTEC. Ciència, tecnologia i societat, que vol aprofundir en les tecnologies i la seva incidència social.

Vous voulez être au courant des activités de diffusion ? Se souscrire

Type d'activité: Débat

Catégorie: Recherche et divulgation

Durée: 1 h i 15 minuts

Prix: Gratuït

Dates:

No dates availables