Conferència "La materialització dels somnis: de Leonardo a la impressió 3D"

A càrrec d'Antoni Hernández-Fernández, físic, lingüista i doctor en ciència cognitiva i llenguatge

L'humanisme de Leonardo da Vinci és conseqüència de no haver perdut mai les ganes de materialitzar els seus somnis d'infantesa: creuar rius, volar, ser invencible a la guerra i contra els elements. En aquesta conferència farem un salt des dels somnis de Leonardo fins a la realitat tecnològica actual de la impressió 3D, on ja no només podem imprimir allò que dissenyem sinó que ens encaminem cap al (post)transhumanisme d'imprimir-nos a nosaltres mateixos. Cap a on anem?

A càrrec d'Antoni Hernández-Fernández, físic, lingüista i doctor en ciència cognitiva i llenguatge per la Universitat de Barcelona. Actualment és professor a l’Escola d’Art i Disseny de Terrassa i a la Universitat Politècnica de Catalunya. 

Aquesta activitat s’emmarca en el cicle de conferències que organitzen conjuntament el Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya i la Societat Catalana de Tecnologia al voltant de l’exposició “Leonardo da Vinci: El geni i els invents”. El cicle té per objectiu posar de manifest la transversalitat de l’obra del geni renaixentista i el seu llegat encara vigent en la ciència i la tecnologia actuals.

Vols estar al dia de les activitats divulgatives? Subscriu-te al butlletí

Tipus d'activitat: Conferència

Categoria: Recerca i divulgació

Durada: 1 hora i 30 minuts

Preu: Gratuït (entrada al Museu a part / preu especial reduït: 3,5 euros)

Dates:

Actualment no hi ha dates disponibles