Cinema a la fresca | Proxima

Sarah és una astronauta francesa de l'Agència Espacial Europea escollida per formar part de la tripulació d'una missió espacial anomenada Proxima

El MNACTEC organitza el tradicional cicle de cinema a la fresca, que proposa tres sessions al pati històric del Museu. El divendres 16 de juliol, a les 21.30 h, es projectarà la pel·lícula:

PROXIMA

Sarah és una astronauta francesa que s'entrena a l'Agència Espacial Europea a Colònia. És l'única dona dins del programa. Viu sola amb Stella, la seva filla de set anys. Sarah se sent culpable per no poder passar més temps amb la nena. El seu amor és aclaparador, inquietant. Quan Sarah és escollida per formar part de la tripulació d'una missió espacial d'un any de durada anomenada Proxima, es produeix un distanciament en la relació entre mare i filla (FilmAffinity).

Direcció: Alice Winocour.

Intèrprets: Eva Green, Matt Dillon, Lars Eidinger, Sandra Hüller, Jan Oliver Schroeder, Nancy Tate, Marc Fischer, Zélie Boulant, Alexey Fateev, Vitaly Jay, Birger Frehse.

2019, França.

Drama, família. 1h i 47 minuts.

Versió doblada en castellà.

Apta per a tots els públics.

 

Aforament limitat a 150 persones. Es recomana comprar l'entrada anticipada en línia o bé adquirir l'entrada anticipada presencialment al museu per assegurar la reserva de plaça per a l'activitat. 

Obertura de portes a les 21.00 h. Hi haurà servei de bar durant la sessió. En cas de pluja, la projecció es farà a l'interior del museu.

 

 

 

Vous voulez être au courant des activités culturelles ? Se souscrire

Type d'activité: Cinéma

Catégorie: Culture

Durée: 1 h 47 min

Prix: 2 euros

Dates:

No dates availables