Ciència en família: Visita guiada “L’enemic invisible”

Visita guiada a la nova exposició: “Epidèmies i pandèmies: l’enemic invisible”

Coneixeu la diferència entre epidèmia i pandèmia? Sabíeu que dins el cos humà hi ha deu vegades més cèl·lules bacterianes que les del nostre organisme? Voleu saber quan es van inventar les primeres vacunes? Sabíeu que el moviment antivacunes ja existia fa més de cent anys? Per què els avenços científics i tecnològics han ajudat a tractar les malalties?

Si voleu conèixer la resposta a aquestes i d'altres preguntes, no us perdeu la visita guiada a la nova exposició del MNACTEC: “Epidèmies i pandèmies: l’enemic invisible”.

Activitat recomanada a partir de 7 anys. Els infants hauran d’anar acompanyats d’un adult durant l’activitat.

Aforament limitat a 24 persones. Cal fer reserva prèvia a través del web i arribar 30 minuts abans de l’inici de l’activitat. Consulteu les mesures adoptades al MNACTEC per la Covid-19.​

→ Accessibilitat: Activitat accessible per a persones amb cadira de rodes. La informació de l’activitat es transmet a través de la vista i de l’oïda.

 L'activitat disposa de bucle magnètic individual sota demanda.

Vols estar al dia de les activitats familiars? Subscriu-te al butlletí

Tipus d'activitat: Visita

Categoria: Família

Durada: 1 hora

Preu: 1 euro (entrada a part)

Dates:

diumenge 3 d'octubre de 2021 - 12.00

dissabte 6 de novembre de 2021 - 18.00

diumenge 19 de desembre de 2021 - 12.00

Reserves


Accepto la Política de privacitat i consento que l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural, entitat de dret públic que depèn del Departament de Cultura i que gestiona el Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (MNACTEC), tracti les meves dades amb la finalitat de remetre comunicacions relacionades amb l'activitat a la qual m'he inscrit.