Ciència en família: Visita guiada “L’enemic invisible”

Visita guiada a la nova exposició: “Epidèmies i pandèmies: l’enemic invisible”

Coneixeu la diferència entre epidèmia i pandèmia? Sabíeu que dins el cos humà hi ha deu vegades més cèl·lules bacterianes que les del nostre organisme? Voleu saber quan es van inventar les primeres vacunes? Sabíeu que el moviment antivacunes ja existia fa més de cent anys? Per què els avenços científics i tecnològics han ajudat a tractar les malalties?

Si voleu conèixer la resposta a aquestes i d'altres preguntes, no us perdeu la visita guiada a la nova exposició del MNACTEC: “Epidèmies i pandèmies: l’enemic invisible”.

Activitat recomanada a partir de 7 anys. Els infants hauran d’anar acompanyats d’un adult durant l’activitat.

Aforament limitat a 30 persones. Cal fer reserva prèvia a través del web i arribar 30 minuts abans de l’inici de l’activitat. Consulteu les mesures adoptades al MNACTEC per la Covid-19.​

→ Accessibilitat: Activitat accessible per a persones amb cadira de rodes. La informació de l’activitat es transmet a través de la vista i de l’oïda.

 L'activitat disposa de bucle magnètic individual sota demanda.

Vous voulez être au courant des activités familiales ? Se souscrire

Type d'activité:

Catégorie: Famille

Durée: 1 hora

Prix: 1 euro (entrada a part)

Dates:

samedi 6 de novembre de 2021 - 18.00

dimanche 19 de décembre de 2021 - 12.00

Réservations


J’accepte la Politique de confidentialité et j’autorise l’Agence catalane du Patrimoine Culturel, organisme de droit public qui dépend du Département de Culture et gère le Musée National de la Science et de la Technique de Catalogne (MNACTEC), à traiter mes données dans le but de m’envoyer des communications liées à l’activité à laquelle je me suis inscrit.