Ciència en família: Fem una passejada pel Museu

Un tastet de què amaga aquest magnífic edifici de principis del segle XX

Tot passejant pel Vapor Aymerich, Amat i Jover els més menuts podran fer un tastet del que s’amaga en aquest magnífic edifici. Des dels petits trens de la maqueta ferroviària fins a una cuina de principis del segle XX, passant per la Gàbia de Faraday.

Passarem per algunes de les exposicions del Museu per descobrir diferents àmbits de ciència i tècnica des d’una perspectiva divertida i distreta. Una bona introducció que ens despertarà la curiositat per seguir explorant el Museu per lliure! 

 

Activitat recomanada a partir de 7 anys. Els infants hauran d’anar acompanyats d’un adult durant l’activitat.

Es poden fer reserves a través del web fins al divendres anterior a l'activitat a les 13h. A partir d'aquella hora, les reserves s'han de fer per telèfon al 93 736 89 66.

→ Accessibilitat: Activitat accessible per a persones amb cadira de rodes. La informació de l’activitat es transmet a través de la vista i de l’oïda.

 

Vols estar al dia de les activitats familiars? Subscriu-te al butlletí

Tipus d'activitat: Visita

Categoria: Família

Duració: 1 hora

Preu: 1 euro (entrada a part; menors de 8 anys tenen entrada gratuïta)

Dates:

dissabte 18 de maig de 2019 - 18.00

Reserves
Accepto la Política de privacitat i consento que l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural, entitat de dret públic que depèn del Departament de Cultura i que gestiona el Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC), tracti les meves dades amb la finalitat de remetre comunicacions relacionades amb la meva consulta.