• Ciència en família: Fem una passejada pel Museu

Ciència en família: Fem una passejada pel Museu

Un tastet de què amaga aquest magnífic edifici de principis del segle XX

Tot passejant pel Vapor Aymerich, Amat i Jover els més menuts podran fer un tastet del que s’amaga en aquest magnífic edifici. Des dels petits trens de la maqueta ferroviària fins a una cuina de principis del segle XX, passant per la Gàbia de Faraday.

Passarem per algunes de les exposicions del Museu per descobrir diferents àmbits de ciència i tècnica des d’una perspectiva divertida i distreta. Una bona introducció que ens despertarà la curiositat per seguir explorant el Museu per lliure! 


Activitat recomanada a partir de 7 anys. Els infants hauran d’anar acompanyats d’un adult durant l’activitat.

Aforament limitat a 20 persones. Cal fer reserva prèvia a través del web i arribar 30 minuts abans de l’inici de l’activitat. Consulteu les mesures adoptades al mNACTEC per la Covid-19.​

→ Accessibilitat: Activitat accessible per a persones amb cadira de rodes. La informació de l’activitat es transmet a través de la vista i de l’oïda.

 L'activitat disposa de bucle magnètic individual sota demanda.

Vols estar al dia de les activitats familiars? Subscriu-te al butlletí

Tipus d'activitat: Visita

Categoria: Família

Durada: 1 hora

Preu: 1 euro (entrada a part; menors de 16 anys tenen entrada gratuïta)

Dates:

dissabte 14 de novembre de 2020 - 18.00

Reserves
Accepto la Política de privacitat i consento que l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural, entitat de dret públic que depèn del Departament de Cultura i que gestiona el Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC), tracti les meves dades amb la finalitat de remetre comunicacions relacionades amb l'activitat a la qual m'he inscrit.