Vermut jazz al pati del mNACTEC

Com a activitat especial, s’organitzarà una passejada per les voltes de la teulada del Museu a les 10.30h i a les 11.30h

El Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) organitza un vermut jazz al seu pati històric, en el marc del 35è Festival Jazz Terrassa. El concert tindrà lloc el proper diumenge 6 de març, a les 12.30 hores, i anirà a càrrec de John DuBuclet’s Newbop Sextet, amb un estil contemporani que recorre tota la gamma d'estils relacionats amb el jazz, des del funky al swing o al latin jazz.

Es tracta del setè any consecutiu que el mNACTEC col·labora amb aquest esdeveniment de caràcter internacional que transforma durant prop de 20 dies la ciutat de Terrassa. El John DuBuclet’s Newbop Sextet és una de les últimes incorporacions a l’escena del jazz espanyol. La banda està liderada per John DuBuclet, exdirector de la Big Band Jazz Terrassa, i l’acompanyen cinc veterans del món del jazz: Matthew Simon, trompetista; Fredrik Carlquist, saxofonista; Xavier Algans, pianista; Joan Motera, baixista, i Aldo Caviglia, bateria. L’entrada al concert tindrà un cost d’1 euro i s’adquiriran a la recepció del Museu el mateix dia del concert.

El mNACTEC mantindrà aquell dia l’activitat i horari habitual de visita, amb la visita teatralitzada “1909. Un passeig per la fàbrica” a les 12 hores. Com a activitat especial, s’organitza, a les 10.30h i a les 11.30h, una passejada per les voltes de la teulada del museu i els dipòsits d’aigua (places exhaurides). Aquesta darrera activitat té un cost d'1 euro i places limitades, és imprescindible reservar a través del web del Museu.

 

11/02/2016

press-clock 11 de febrer 2016